Які зміни та що нового приготували організатори 4-ого фестивалю «Cossack Art festival Athens»



Організатори 4-ого фестивалю «Cossack Art festival Athens» запрошують до участі всіх бажаючих з різних куточків нашої планети у дистанційному фестивалі:

Фестиваль «Cossack Art festival Athens» ще досить молодий, однак вже встиг заявити про  себе досить гучно в Афінах та завести багато нових друзів. З кожним роком масштаби фестивалю збільшуються. Цього року фестиваль триватиме цілих три дні. У зв’язку із пандемією Covid-19 формат фестивалю частково змінюється – більша частина фестивалю переходить у цифровий формат та буде доступна дистанційно для всіх охочих.

ЗАЯВА


У зв’язку із пандемією Covid-19 формат фестивалю частково змінюється – більша частина фестивалю переходить у цифровий формат та буде доступна дистанційно для всіх охочих. З одного боку, це шанс для талановитих людей, які не мають фінансової можливості подорожувати до інших країн, з іншого - сум, так як фестиваль був чудовою нагодою не лише отримати гарний святковий настрій, але й провести весело час з друзями, зустрітися із земляками, яких вони не бачили довгий час, та заспівати разом улюблених пісень.

Як буде проходити 4 - й дистанційний фестиваль - конкурс «Cossack Art festival Athens»  дізнаєтесь натиснувши на фото            👇

 


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

В Афінах оголошують конкурс найкращий дитячий малюнок "Козацьке життя"

Положення фестивалю «Cossack Art festival Athens» 2020